Trots willen we vertellen dat we onze winkel lanceren en dat onze website live staat: Gram!

Al jarenlang dromen we van een eigen winkel, café, restaurant, webshop, kunstgalerij of andere creatieve uitspatting. Begin dit jaar vielen al onze brainstorms op zijn plek: Gram! Een winkel waar de mooiste muziek wordt gedraaid, waar je in een fijne stoel jouw plaat kunt beluisteren, waar altijd een verrassende en inspirerende collectie te vinden is en waar je een mooie vintage platenspeler kan kopen. Maar ook een winkel waar je een lekker koffietje kunt bestellen met huisgemaakte notenkoek, waar iedere maand een wisselende kunstcollectie aan de wand hangt die ook te koop is en waar regelmatig live sessies plaatsvinden.

Voor nu starten we eerst online en hopelijk kunnen we snel die grote droom achterna!

In onze webshop willen we meteen de toon zetten. We kiezen bewust voor een beperkt maar zorgvuldig samengesteld assortiment van platen, singles, tapes en boeken. De krenten uit de pap. Alleen wat de moeite waard is en waar we zelf blij van worden. Ons assortiment groeit nog iedere dag dus blijf zeker regelmatig de site checken! Via onze nieuwsbrief blijf je ook op de hoogte.

Bij Gram vind je collector’s items en tijdloze klassiekers. Rariteiten en verplichte nummers. Van funk tot punk, soul tot jazz, mainstream tot metal.

Welkom en laat je verrassen!

Nieuws

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *