X
X
Back to the top
X
blank

Over Gram

Wie zijn wij?

Wij zijn Marloes en Mario. De een is goed in conceptdenken en social media, de ander een vinylverzamelaar en vormgever. Beiden hebben we een passie voor muziek, ondernemen, lekker eten en mooie ontwerpen.

Bij Gram kunnen we deze krachten en passies verbinden. We kiezen bewust voor een beperkt maar zorgvuldig samengesteld assortiment van platen, singles, tapes en boeken. De krenten uit de pap. Alleen wat de moeite waard is en waar we zelf blij van worden halen we in huis.

Platenlabel

Naast de webshop bomvol collector’s vinyl hebben we ook een eigen platenlabel: Gram Records. Hier brengen we met de grootste zorg kwalitatief hoogstaande releases op uit. Heb je een tip? Vertel!

blank

Samenwerken

Regelmatig duiken we ook op als pop-up store bij bevriende horeca, winkels of festivals. Neem contact met ons op als je een leuke plek weet!

Onze droom

Onze grote droom is om ooit een echte platenzaak te hebben. Een winkel waar de mooiste muziek wordt gedraaid, waar je in een fijne stoel jouw plaat kunt beluisteren, waar altijd een verrassende en inspirerende collectie te vinden is en waar je een mooie vintage platenspeler kan kopen. Maar ook een winkel waar je een lekker koffietje kunt bestellen met een lekker hapje, waar er iedere maand een wisselende kunstcollectie aan de wand hangt die ook te koop is en waar regelmatig live sessies plaatsvinden.

Voor nu starten we eerst online en hopelijk kunnen we ooit die grote droom achterna!

Voer voor verzamelaars

Vinyl is verzamelen. En met verzamelen ben je nooit klaar. Bij Gram vind je collector's items en tijdloze klassiekers. Rariteiten en verplichte nummers.  Gram heeft een zorgvuldig samengesteld assortiment van funk tot punk, soul tot jazz, mainstream tot metal. Alleen wat de moeite waard is, halen we in huis.